FIFA 20 Ultimate Team

Köp FIFA 20 Ultimate Team här! Använd dina FIFA Points för att öppna packs och bygg ditt Ultimate Team ännu snabbare! Välj från tusentals spelare när du ska bygga ditt gäng! Välj dina favoriter eller ta den spelare som passar din typ av fotboll.

FIFA 20 Ultimate Edition När du skaffar FIFA 20 Ultimate Edition får du: 

  • 10 sällsynta guldpaket
  •  Ikon-lånespelarval: Du får välja 1 av 5 ikoner (medelversionen) att låna i 5 FUT-matcher 
  • Unika FUT-matchdräkter

Grand Theft Auto V (GTA 5) 

Grand Theft Auto V är inte bara det största, bästa och vackraste spelet i GTA-serien, utan innehåller sannolikt den största öppna spelvärlden som någonsin konstruerats. Du återvänder till den Los Angeles-influerade metropolen Los Santos, som du kanske känner igen från Grand Theft Auto: San Andreas. Där slutar dock de flesta av likheterna, eftersom Los Santos i GTA V är betydligt större och mer detaljerat. Dessutom tillkommer nya huvudpersoner – den här gången tre till antalet.

GTA V - Information

Historien om tre brottslingar med på ytan mycket lite gemensamt vävs samman under spelets gång. Den före detta gängmedlemmen Franklin letar efter nya möjligheter; Michael, en före detta yrkesbrottsling är inte helt nöjd med livet som pensionär, medan Trevor är en våldsam galning med den främsta ambitionen att bli hög och göra en lyckad stöt. Tillsammans riskerar de allt i en brottsvåg som måste resultera i allt eller inget. Bakom handkontrollen får du uppleva handlingen från tre olika perspektiv som varvas under spelets gång, men i en till stor del gemensam och snyggt sammanvävd story. Allt du känner igen från de tidigare Grand Theft Auto-spelen återvänder i GTA V, men den här gången i ännu större och högupplöst format. Spelets mörka humor, mer än en liten nypa samhällskritik, stora mängder våld och sexuella anspelningar innebär att GTA V är lika olämpligt för barn som det kan vara omåttligt underhållande för vuxna. Los Santos och Blaine County är en massiv spelvärld som spänner över stora både geografiska och kulturella områden. Redan från början kan du åka var du vill i hela spelvärlden och utforska hela Los Santos eller landsbygden i Blaine County. Här kommer du att träffa B-kändisar, MC-knuttar, hippies och alla tänkbara udda karaktärer – från stadens centrum till de högsta bergstopparna och till och med under vattenytan. Spelets tre huvudpersoner har helt olika personligheter och kan bo på vitt skilda platser i Los Santos, men när de samarbetar vet de vad som ska göras, med din hjälp.