Royal Flush

Nya Spelsidor Online

Att spela på nya spelsidor online är riktigt kul och inte minst är det otroligt populärt numera för allt fler upptäcker hur spännande det är att spela casino på nätet. Den som vill spela på nya spelsidor ska verkligen tänka på att vissa saker innan man bara sätter igång. Det är jätteviktigt med bonusar och freespins som erbjudanden och även att spelsidan är svensk.

Svenska spelsidor är väldigt bra och håller hög klass där många har tusentals spel att välja mellan men även riktigt bra välkomstbonusar. Spelar man på nya spelsidor ska man ta reda på om det är licens inom EU för skattefritt spel bland annat men även om tryggheten är den bästa som finns.

Skattefria spelsidor

Viktigt att veta innan man sätter igång som sagt för inom landets gränser gäller spelmonopol med vissa regler. Svenska Spel äger monopolet och där gäller skatteplikt på spelvinster. Alla vet inte om detta och det är inte bra, att skatta bort sin vinst bara för man vann är skitdåligt!

Spelbolag som är registrerade utomlands kommer att innebära skattefria vinster men ändå så är sajterna svenska och drivs samt ägs av svenskar. Dessa har licens inom EU och då oftast Malta i Medelhavet där kontrollen av spelsidorna är otroligt stor, man kan inte fuska helt enkelt. Detta innebär tryggt spelande och helt skattefritt.

1

18+. T&C Apply


200% upp till 4000 + 50 FS

Läs villkor i recensionen

2

18+. T&C Apply


500% upp till 500 kronor

Spelsidor som Unibet och LeoVegas och andra är med andra ord svenska och drivs av svenskar och ägs av dem likaså.

Spelsidorna är trygga

Givetvis ska man spela på spelsidor som är trygga med hög säkerhet för det är ju dina pengar vi pratar om i slutändan så detta är otroligt viktigt. Tryggheten att svenskar driver spelsidorna är en mycket viktigt aspekt där vi har sett genom åren att vissa försöker fuska men idag går det inte.

Skulle någon försöka sig på att köra fulspel kommer det att bli katastrof för spelbolaget, man kommer inte att klara sig på marknaden. Det är ju så många spelsidor online att det går fort om det skulle vara fulspel inblandat, sådana ska bort och det är jätteovanligt med exempel på det.

Spela smart på spelsidor med flera konton

Smarta spelare har flera spelkonton som gör att man kan ta hem flera bonusar och massor med freespins men även att man har chansen att sprida ut sina risker. Samma sak gäller chanser till vinst för det kommer spridas ut likaså och skulle oturen vara framme är det ju bra om man kan byta till en annan spelsida för att sedan köra på som vanligt.

Spelar kan visst ha otur men spelar man en annan sajt kan det släppa och vem vill inte vinna! Vi rekommenderar spelare att ha minst 3 olika konton att växla mellan och sedan även ha koll på vilka nya spelsidor som startas.

Man vet ju aldrig om det kommer ett riktigt bra erbjudande som gör att spelandet tas till nya nivåer. Kom bara ihåg att alltid läsa regler och villkor innan man tar hem bonusar eller börjar spela på nya spelsidor.

Kontakta oss